Blogg

Kladdkaka med valnötter och Zabaione

Inlagd i: Uncategorized

14 maj 2011 så tillagade vi en 3-rätters middag åt ett glatt och trevligt möhippe-gäng på 7 personer.

Karin skriver: “Maten var väldigt god och snyggt upplagd, kockarna var proffsiga och passade väl in i den glada stämningen under middagen. Maten kom som av ett trollslag fram på bordet och efter middagen var det svårt att se på det välstädade köket att någon hade lagat en trerätters middag där. Den gästspelande restaurangen hemma hos mig får fem av fem möjliga stjärnor”

Kommentera

Skaldjurscocktail, Lammracks och Trioglas från Chokladfabriken

Inlagd i: Händer just nu

‎3-rätters på Kungsholmen i helgen och till förrätt ställde vi till med skaldjurscocktails. Varmrätt: Lammracks med mandelpotatispuré, ratattullie och en balsamicoreduction.

Några ur sällskapet skriver:

“Vi tyckte allihopa att maten var supergod och att servicen var jättebra. Kändes himla lyxigt att bara få komma hem och bli serverad. Tycker också att det var mycket prisvärt”. / Linda

“Stort tack till er båda för en superhärlig middag. Maten var utsökt och ni var fantastiska! Ni lämnade ett gäng mycket nöjda tjejer efter er. Jag kommer absolut att rekommendera er och Stockholm Matkultur till dem som vill ha en härlig matupplevelse”. /Sandra

Kommentera

Skaldjurscocktail, Lammracks och Trioglas från Chokladfabriken

Inlagd i: Uncategorized

‎3-rätters på Kungsholmen i helgen och till förrätt ställde vi till med skaldjurscocktails. Varmrätt: Lammracks med mandelpotatispuré, ratattullie och en balsamicoreduction.

Några ur sällskapet skriver:

“Vi tyckte allihopa att maten var supergod och att servicen var jättebra. Kändes himla lyxigt att bara få komma hem och bli serverad. Tycker också att det var mycket prisvärt”. / Linda

“Stort tack till er båda för en superhärlig middag. Maten var utsökt och ni var fantastiska! Ni lämnade ett gäng mycket nöjda tjejer efter er. Jag kommer absolut att rekommendera er och Stockholm Matkultur till dem som vill ha en härlig matupplevelse”. /Sandra

Kommentera

Skaldjurscocktail, Lammracks och Trioglas från Chokladfabriken

Inlagd i: Uncategorized

‎3-rätters på Kungsholmen i helgen och till förrätt ställde vi till med skaldjurscocktails. Varmrätt: Lammracks med mandelpotatispuré, ratattullie och en balsamicoreduction.

Några ur sällskapet skriver:

“Vi tyckte allihopa att maten var supergod och att servicen var jättebra. Kändes himla lyxigt att bara få komma hem och bli serverad. Tycker också att det var mycket prisvärt”. / Linda

“Stort tack till er båda för en superhärlig middag. Maten var utsökt och ni var fantastiska! Ni lämnade ett gäng mycket nöjda tjejer efter er. Jag kommer absolut att rekommendera er och Stockholm Matkultur till dem som vill ha en härlig matupplevelse”. /Sandra

Kommentera

Privatkock vid möhippan

Inlagd i: Händer just nu

Nu är våren här och det märker vi på Stockholm Matkultur genom att vi bokas på många möhippor. Men visst är det ett perfekt läge att överraska bruden på, med kockar som lagar maten på plats.

Lammracks med rosmarin...

Lammracks med rosmarin...

Kommentera

Privatkock vid möhippan

Inlagd i: Uncategorized

Nu är våren här och det märker vi på Stockholm Matkultur genom att vi bokas på många möhippor. Men visst är det ett perfekt läge att överraska bruden på, med kockar som lagar maten på plats.

Lammracks med rosmarin...

Lammracks med rosmarin...

Kommentera

Privatkock vid möhippan

Inlagd i: Uncategorized

Nu är våren här och det märker vi på Stockholm Matkultur genom att vi bokas på många möhippor. Men visst är det ett perfekt läge att överraska bruden på, med kockar som lagar maten på plats.

Lammracks med rosmarin...

Lammracks med rosmarin...

Kommentera

Hyr kock med RUT-avdrag

Inlagd i: Händer just nu

I dagens Aftonbladet kan vi läsa:

Hyr kock med RUT-avdrag

GÖTEBORG. Att hyra en proffskock till den lyxiga hemmabjudningen och få RUT-avdrag. Det blir allt vanligare och Skatteverket kan inte säga nej, skriver Göteborgs-Posten.

Så länge matlagning är inskrivet i reglerna om skattesubventionerade hushållstjänster kan den som har råd låta en proffskock laga festmaten För halva lönekostnaden. Resten står skattebetalarna för.

– Man kan förstå om folk tycker det är konstigt, men reglerna är tydliga, säger Pia Blank Thörnross vid Skatteverket.

Kommentera

Hyr kock med RUT-avdrag

Inlagd i: Uncategorized

I dagens Aftonbladet kan vi läsa:

Hyr kock med RUT-avdrag

GÖTEBORG. Att hyra en proffskock till den lyxiga hemmabjudningen och få RUT-avdrag. Det blir allt vanligare och Skatteverket kan inte säga nej, skriver Göteborgs-Posten.

Så länge matlagning är inskrivet i reglerna om skattesubventionerade hushållstjänster kan den som har råd låta en proffskock laga festmaten För halva lönekostnaden. Resten står skattebetalarna för.

– Man kan förstå om folk tycker det är konstigt, men reglerna är tydliga, säger Pia Blank Thörnross vid Skatteverket.

Kommentera

Hyr kock med RUT-avdrag

Inlagd i: Uncategorized

I dagens Aftonbladet kan vi läsa:

Hyr kock med RUT-avdrag

GÖTEBORG. Att hyra en proffskock till den lyxiga hemmabjudningen och få RUT-avdrag. Det blir allt vanligare och Skatteverket kan inte säga nej, skriver Göteborgs-Posten.

Så länge matlagning är inskrivet i reglerna om skattesubventionerade hushållstjänster kan den som har råd låta en proffskock laga festmaten För halva lönekostnaden. Resten står skattebetalarna för.

– Man kan förstå om folk tycker det är konstigt, men reglerna är tydliga, säger Pia Blank Thörnross vid Skatteverket.

Kommentera
css.php