Blogg

Lyckad 3-rätters i Sollentuna

Inlagd i: Uncategorized

Stockholm Matkultur besökte Sollentuna senast där vi skapade en matupplevelse som var väldigt uppskattad.

12 lyriska gäster bjöds på:

Cognacspetsad hummersoppa med pilgrimsmussla

Halstrad röding med timjanrisotto med saffrans sås och primörer.

Kanel- och vinkokta päron med italiensk vaniljglass.

Cognacspetsad Hummersoppa med Pilgrimsmussla

Cognacspetsad Hummersoppa med Pilgrimsmussla


Kommentera

Lyckad 3-rätters i Sollentuna

Inlagd i: Uncategorized

Stockholm Matkultur besökte Sollentuna senast där vi skapade en matupplevelse som var väldigt uppskattad.

12 lyriska gäster bjöds på:

Cognacspetsad hummersoppa med pilgrimsmussla

Halstrad röding med timjanrisotto med saffrans sås och primörer.

Kanel- och vinkokta päron med italiensk vaniljglass.

Cognacspetsad Hummersoppa med Pilgrimsmussla

Cognacspetsad Hummersoppa med Pilgrimsmussla


Kommentera

Lyckad 3-rätters i Sollentuna

Inlagd i: Händer just nu

Stockholm Matkultur besökte Sollentuna senast där vi skapade en matupplevelse som var väldigt uppskattad.

12 lyriska gäster bjöds på:

Cognacspetsad hummersoppa med pilgrimsmussla

Halstrad röding med timjanrisotto med saffrans sås och primörer.

Kanel- och vinkokta päron med italiensk vaniljglass.

Cognacspetsad Hummersoppa med Pilgrimsmussla

Cognacspetsad Hummersoppa med Pilgrimsmussla


Kommentera

Stockholm Matkultur besöker Piren Restaurang och Bar

Inlagd i: Uncategorized

En vacker sommarkväll i Stockholm och vi på Stockholm Matkultur bestämde oss för att prova det relativt nyöppnade “Piren Restaurang & Bar” som ligger fantastiskt vackert nere vid vattnet vid Kristinebergs Strand.

Vi har i princip bara positivt att säga om restaurangen vid vattnet. Snabb och fin service trots att det var fullbokat. Maten var välpresenterad, råvarorna fräscha och smakerna likaså. Personalen var trevlig och vi blev förvånade över hur snabbt vi fick maten trots att det, som sagt var, var väldigt mycket folk på restaurangen den här fina tisdagskvällen.

Läget är verkligen fantastiskt, precis vid vattnet, men vi kan även rekommendera “Piren Restaurang & Bar” för den mat de levererar, som är svensk-italiensk-dominerad. Prisläget är absolut helt ok med varmrätter mellan 170 – 260kr Skall man hitta något att anmärka på så är det väl ljudnivån som kan vara ganska livlig när det är såpass mycket folk som det var denna kväll. Så är man väldigt ljudkänslig så kanske man bör undvika de kvällar som är fullbokade (om det går).

Missa inte “Piren Restaurang och Bar” en fin sommarkväll om du bor i Stockholm eller är på besök.

Vi åt (bilder nedan):

Grillad svärdfisk med skaldjursrisotto på scampi, musslor, babyspenat och vitlök.

Halstrad rödingfilé med sikromshollandaise, marinerade primörer, rödvinssky och dillslungad potatis

Casareccia med strimlad oxfilé och Karl Johansvamp i en tomat-och basilikasås toppad med buffelmozzarella

Kommentera

Stockholm Matkultur besöker Piren Restaurang och Bar

Inlagd i: Uncategorized

En vacker sommarkväll i Stockholm och vi på Stockholm Matkultur bestämde oss för att prova det relativt nyöppnade “Piren Restaurang & Bar” som ligger fantastiskt vackert nere vid vattnet vid Kristinebergs Strand.

Vi har i princip bara positivt att säga om restaurangen vid vattnet. Snabb och fin service trots att det var fullbokat. Maten var välpresenterad, råvarorna fräscha och smakerna likaså. Personalen var trevlig och vi blev förvånade över hur snabbt vi fick maten trots att det, som sagt var, var väldigt mycket folk på restaurangen den här fina tisdagskvällen.

Läget är verkligen fantastiskt, precis vid vattnet, men vi kan även rekommendera “Piren Restaurang & Bar” för den mat de levererar, som är svensk-italiensk-dominerad. Prisläget är absolut helt ok med varmrätter mellan 170 – 260kr Skall man hitta något att anmärka på så är det väl ljudnivån som kan vara ganska livlig när det är såpass mycket folk som det var denna kväll. Så är man väldigt ljudkänslig så kanske man bör undvika de kvällar som är fullbokade (om det går).

Missa inte “Piren Restaurang och Bar” en fin sommarkväll om du bor i Stockholm eller är på besök.

Vi åt (bilder nedan):

Grillad svärdfisk med skaldjursrisotto på scampi, musslor, babyspenat och vitlök.

Halstrad rödingfilé med sikromshollandaise, marinerade primörer, rödvinssky och dillslungad potatis

Casareccia med strimlad oxfilé och Karl Johansvamp i en tomat-och basilikasås toppad med buffelmozzarella

Kommentera
css.php