Blogg

Hanna privatkock på möhippan

Inlagd i: Uncategorized

Hanna förgyllde en möhippa i Sundbyberg i helgen. Det tillagades:

Förrätt: Gazpacho med grillat surdegsbröd med havssalt:

hyr kock stockholm

Huvudrätt: Parmesan- och mandelbakad gös, brynt smör, potatispuré med tryffelolja, pepparrot och ljummen primörsallad:

privatkock stockholm

Dessert: Jordgubbssoppa med mynta , flädersorbet, mandelbiskvier och färska bär:

hyck kock möhippa

Hanna privatkock på möhippan

Inlagd i: Händer just nu, Matinspiration

Hanna förgyllde en möhippa i Sundbyberg i helgen. Det tillagades:

Förrätt: Gazpacho med grillat surdegsbröd med havssalt:

hyr kock stockholm

Huvudrätt: Parmesan- och mandelbakad gös, brynt smör, potatispuré med tryffelolja, pepparrot och ljummen primörsallad:

privatkock stockholm

Dessert: Jordgubbssoppa med mynta , flädersorbet, mandelbiskvier och färska bär:

hyck kock möhippa

css.php