NÖJDA KUNDER

header_inspiration

Jag ville bara tacka så otroligt mycket för bra och snabba svar från dig och framförallt för Hannas mat igår. Det var fantastiskt gott och hon var ju också supergo! Blev helt perfekt. Alla tjejer var så nöjda!! Jag är så glad.

Jag är, tillsammans med hela sällskapet som tog del av middagen i lördags, mycket nöjda med Juhas insats i lördags. Vi alla tyckte att maten han lagade var riktigt god och har inga anmärkningar alls på hela upplevelsen med Stockholm Matkultur.

Grym service från första kontakten och en riktigt bra smakupplevelse i slutändan.

Stort tack ska ni på Stockholm Matkultur ha!

Hej Alexander!

Alltså det var så himla bra!!! Tobbe och Anton var grymma och det var en riktigt härlig kväll med super god mat och en väldigt skön vibe! Tobbe och Anton passade väldigt bra in och var det perfekta komplementet till vår dag. Alla gäster var väldigt nöjda med maten!

Stort tack! Jag hoppas vi kan använda era tjänster igen men måste kanske vänta på 50 års festen nu ?

Tack vi är jättenöjda, bra mat och service. Grynt! Det blev lyckat. Kan vi få receptet på palsternackssoppan 😉

Hls

Jens

Hej Alexander!

Allt gick jättebra, Juha var mycket trevlig och maten var jättegod (förutom att jag borde tänkt på att alla inte tycker om rått kött) vi och våra gäster är mycket nöjda med kvällen. Vinförslagen var också mycket bra.

Tack för allt.

Hej Alexander!  Ja, det blev verkligen lyckat! Alla var nöjda och glada med både servis och med maten.

Hälsningar   Evert

Det var superlyckat, Jennica var hur duktig som hels, högsta betyg på allt?

(bröllop, Uppsala – 65 personer)

Hej, tack för utmärkta insatser underkvällen. Maten var fantastisk och likaså glasstårtan. Toastmaster Rasmus gjorde också fin reklam för Stockholm matkultur, och kockarna med meriter presenterades. Många var säkerligen imponerade. Hälsa tjejerna och tacka! Lyckat! 

Hej Alexander,

Det blev fantastiskt lyckat igår. Gott, trevligt och bra flyt. Kanon! Mycket bra upplägg och Hanna var perfekt.

Tack för all hjälp, mycket uppskattat.

Vill bara tacka för en kanonduktig och trevlig Jennika, som hjälpte oss på ett briljant sätt igår. Det blev en mkt lyckad kväll med fantastiskt god mat och rekommenderat vin. Vi är jättenöjda. Tack!
Hälsar, Isabelle

Hej Hanna och Stockholm Matkultur! Tack för er hjälp för en jättelyckad middag torsdag kväll! Vi är så tacksamma och nöjda och våra gäster tyckte det var så fantastiskt! Maten var så vällagad och god! Vi återkommer gärna! 😉 

Hej Alexander, vi vill bara säga att vår lördag blev jätte lyckad!!! 

Jennica levererade en grym middag, hon var också väldigt trevlig och alla våra gäster (inkl oss själva) var supernöjda!!! Så hälsa henne att vi är supernöjda och framför att allt hela inramningen blev bättre än vad vi kunde tro. Vi kommer garanterat höra av oss igen.

Det blev en kanon kväll med nöjda och glada gäster. Inte minst barnen som uppskattade både maten och Hannas intresse att berätta om sitt yrke som kock och intresse för mat. Inte minst hennes deltagande i Sveriges Mästerkock var av stort intresse för barnen. Hon tog sig tid att prata med dem mellan rätterna. Mycket uppskattat.

Det var en fröjd att anlita Stockholm Matkultur till vår bröllopsfest för 55 sittande gäster hemma på altanen. Enkelt och smidigt från planering till slutlig leverans på vår stora dag. Maten smakade fantastiskt och kocken Fredrik lirade i en egen dimension. Vi vill ge dem våra varmaste rekommendationer och vill gärna jobba med dem igen när tillfälle ges.

Tobias var mycket trevlig och rolig men inte på ett påträngande sätt. Han pratade snällt och glatt med oss när vi kom fram och pratade med oss annars höll han sig helt i bakgrunden. Inte en enda gång frågade han om vart något fanns utan han var helt självgående och letade upp det han behövde. Maten var otroligt god och vällagad. Tobias presenterade maten på ett bra sätt innan han gick. Köket var rent och snyggt och det gick inte att se att någon precis lagat så mycket mat där inne.

Vi är så nöjda och speciellt jag som är den som har bokat. Jag kommer att rekommendera er till andra. Om jag själv behöver hyra in en kock tillexempel när jag fyller 30 om några år så vet jag vart jag ska vända mig.
Jag är även väldigt nöjd med det bemötande jag fått av dig och dina kollegor. Ni har varit snabba på att svara på mail om jag haft en fråga och varit så trevliga när jag har ringt. Första gången jag ringde er, efter att ha ringt runt till flera som sysslar med samma sak, pratade jag med en person hos er som var så trevlig och tillmötesgående så att jag kände direkt att det här blir toppen vad skönt nu behöver jag inte ringa runt mer.

Vi är supernöjda med era kockar Joel och Tobias. Allt var jättegott och gick hur smidigt som helst. Vi är fortfarande mätta! Om alla kockar ni tar in är lika duktiga som dessa killar så borde fler pröva på att ha en kock hemma!

Tack från alla oss 12 personer för en härlig kväll!

Arrangemanget [i samband med vår 40-årsfest] var proffsigt genomfört från början till slut. Stockholm Matkultur tog till sig våra önskemål och levererade en helhet som gjorde att vi helt kunde slappna av under festen. Maten lagades med finess à la minute och levererades varm på gästernas tallrikar. Vi rekommenderar Stockholm Matkultur för en matupplevelse utöver det vanliga.

Fantastiskt härligt att se två professionella kockar trolla i ett litet kök, tapas till förrätt som både såg och smakade himmelskt. Efter det sattes grillen igång och saftiga köttbitar tillagades till perfektion. Tillbehören var så klart kanon.

Ett stort plus var att båda kockarna inte bara var profesionella i allt från tillagandet till servering till efterarbete, utan var även fantastiskt trevliga och lyhörda! Oscar och Alex och deras goda mat, vackra uppläggning, uppmärksamma men diskreta sätt, krönte min möhippa på ett fantastiskt fint sätt. Att ha två kockar som smörjer ens krås, ser till att man har det bra och bjuder på både skratt och kulinariska höjdpunkter, är något jag önskar alla att uppleva någon gång i livet. Flera fat med vackra tapas som slogs om min uppmärksamhet, kött grillat till perfektion och en ljuvlig handgjord glassbomb som krona på verket – vad mer kan en flicka väl önska sig? Det finns ju få saker som är så läckra som karlar som kan laga mat.

Jag hade en helt fantastiskt trevlig kväll på den möhippemiddag där Oscar och hans kollegor stod för mat och musik. Mycket god mat och perfekt loungemusik. Killarna var jättetrevliga och serviceminded, men utan att märkas så mycket, vilket var utmärkt eftersom det ändå var en möhippa. Jag är imponerad av vilken mat de lyckades åstadkomma i ett litet sommarstugekök, om de kan fixa en sån fin middag där så klarar de nog vad som helst.

Maten var väldigt god och snyggt upplagd, kockarna var proffsiga och passade väl in i den glada stämningen under middagen. Maten kom som av ett trollslag fram på bordet och efter middagen var det svårt att se på det välstädade köket att någon hade lagat en trerätters middag där. Den gästspelande restaurangen hemma hos mig får fem av fem möjliga stjärnor

Vi tyckte allihopa att maten var supergod och att servicen var jättebra. Kändes himla lyxigt att bara få komma hem och bli serverad. Tycker också att det var mycket prisvärt

Stort tack till er båda för en superhärlig middag. Maten var utsökt och ni var fantastiska! Ni lämnade ett gäng mycket nöjda tjejer efter er. Jag kommer absolut att rekommendera er och Stockholm Matkultur till dem som vill ha en härlig matupplevelse

Det var verkligen en kanonkväll!
Väldigt god mat, köttet var fantastiskt och allt var så fint upplagt.
Kocken Joel och hans kompis var jätte trevliga. Och så glänste köket när de gick hem!

Hej, tack igen. Det blev en toppendag och en stor bidragande faktor var maten! Har fått höra från flera gäster hur otroligt god den var, tack. Trevlig helg, mvh susi.

Det blev en mycket lyckad middag i tisdags. Kocken och hans assistent var mycket trevliga, snabba och professionella och maten var utsökt. Framförallt rödingen kommer vi alla att minnas länge! En upplevelse som verkligen gav mersmak!

Vi är helt överväldigade. Anders var supertrevlig och middagen gjorde hela möhippan! Oslagbart.

Stort tack!

Bästa hälsningar,

Astrid

Middagen blev väldigt lyckad och alla gäster var mycket nöjda med maten och uppläggningen. Att kunna servera 15 köttbitar av hög kvalité och med rätt värme lagade i ett hemmakök imponerade särskilt.

Vi är mycket nöjda med denna kväll som Erik anordnade till oss. Erik är en ödmjuk person som är flexibel och en mycket duktig kock. Vi kan klart rekommendera Erik för framtida vänner som vill anordna liknande event.

Tack för en toppen kväll. Super bra och mycket professionellt! Det gör oss glada. Allt var smidig och otroligt lätt för oss från början till slut! Hälsningar från oss alla!

We had a wonderful time and the 2 chefs were outstanding. How they managed to cook while 12 loud, laughing and drinking crazy Irish women were in the same apartment I’ll never understand! They were extremely professional and polite while still being able to have a fun with all the girls here. I showed them round the kitchen and they took it from there. The amount of time and effort them put into every detail of the dishes was amazing. Of course they then had to share recipes with some of the interested guests who followed them round the kitchen (with a glass of bubbles in hand!) and they explained patiently while carrying on with their work. They set the table and made it look beautiful and served us our courses while explaining what was in each dish. Everyone was so impressed with the food, it was delicious. and if that wasn’t enough, they tidied up everything afterwards. What a bonus! I will be recommending your services in the future, especially the 2 chefs that we had. They made the night complete.

Jag vill bara skriva och tacka för att ni var med och bidrog till en strålande möhippa! Tjejerna i köket var jättegulliga och duktiga och maten smakade underbart! Alla vi som fick njuta av maten och det trevliga bemötandet var så nöjda! Tack för god service från första mailkontakt till att tjejerna smög iväg efter efterrätten.

Jag ska rekommendera detta koncept till alla! 

Vi är supernöjda och det var jättetrevligt på vår tillställning i lördags! Vi var 13 JÄTTENÖJDA personer! Jag har skickat ut alla era uppgifter till var och en. Vilken mat, vilket bra bemötande… ja, helheten var hel enkelt perfekt!

Maten var jättegod från början till slut och rätterna passade bra ihop med varandra. Vinrekommendationerna var lite svårare med tanke på att det delvis var från beställningssystemet, men vi hittade lite andra goda viner.

Jennica var mycket bra, hon kom i tid och höll “schemat” perfekt samt lagade allting jätte gott. Hon blev dessutom barnens stora idol i köket. Hon städade också av vilket var ett stort plus.

Vi hade glädjen att få njuta av Anders som hyrkock i lördags. Utöver att han bjöd oss på en fantastisk god matupplevelse så var han mycket trevlig. Han har en förmåga att möta gästerna på ett mycket sympatiskt sätt och var dessutom generös med att dela med sig av sin kunskap. Jag kan varmt rekommendera honom till andra gäster.

Vi är väldigt nöjda med Stockholm matkultur. Teamet har visat sig vara tillmötesgående, flexibla och måna om att vi skulle få en bra upplevelse. Kocken Hanna var inte bara en skicklig kock utan bidrog, med sitt goda humör, till att möhippan blev väldigt lyckad. Stort tack till alla på Stockholm matkultur!

Vi är supernöjda med hela upplägget i lördags. Det blev många förvånade miner när Fredrik och Alexandra klev in genom dörren. J Maten var jättegod och det var en fröjd att kunna sitta ner och få bli serverad och på så sätt vara en avslappnad värd istället för att springa runt mellan köket och gästerna. Fredrik och Alexandra gjorde ett grymt bra jobb! Sedan var de trevliga också. J

Först och främst var det otroligt gott! Helge är en fantastisk kock och trots att vi är rätt kräsna och matintresserade blev vi oerhört imponerade av hela menyn. Dessutom var han trevlig och presenterade maten på ett jättebra sätt. Att han serverade och diskade allt så det var snyggt i köket efteråt gjorde att vi värdar helt kunde slappna av. Jag skulle verkligen rekommendera Stockholm matkultur för dig som vill sätta guldkant på tillvaron!

Helge och Magnus gjorde min 30-årsfest till en oförglömlig, avslappnad och lyxig upplevelse med fantastiskt vällagad mat och trevligt bemötande. Jag rekommenderar starkt det här konceptet till alla som vill hinna njuta och umgås med alla gäster på sin egen fest! Helena Sjöberg, Rönninge

Vi er kjempefornøyde med Joel, alle syntes maten var kjempegod, og han var hyggelig og underholdende! Vi hadde en super kveld!

Tja! Pia var GRYM! Proffsig, rolig och kom med massa härliga tips! Vi var super nöjda. Tack tack!

Vill tacka Stockholm Matkultur för att vi fick ha er kock Hanna hos oss i lördags. Det blev en jättehärlig måltid. Så väldigt gott och vällagat!!! Alla våra gäster var helnöjda. Hanna var fantastisk! 

Tobias va toppen bra och lättsam kille, maten va toppen mycket god och han presenterade maten bra han städade upp i köket efter sig vilket också va toppen. Kvällen va perfekt och även mina gäster tyckte maten va super. Så jag kommer att rekommendera er till andra.

Vi är mer än nöjda!
Från första kontakten, till att vi var tvungna att omboka och det löste ni utan några problem och trevlig sätt! Kocken Tobias var super, trevlig mot oss vuxna och dessutom var han trevlig och gullig mot nyfikna barn som ville titta på kocken! Maten var super och i köket kunde man inte se att ngn lagat mat när han gått! Så super tack för en härlig matupplevelse av lyxkrog hemma. Om det är möjligt skulle vi gärna vilja få receptet på soppan.

Tack Jenny

Stockholm Matkultur var oerhört trevliga att arbeta med. Engagerade och inspirerade. Maten var fantastisk, klassiska rätter genomförda med perfektion blandat med mer innovativa inslag, genomförda med samma perfektion

css.php