SÅ HÄR GÅR DET TILL

Vi kommunicerar kring vilken typ av meny som önskas. Vi gör alla inköp av råvaror och kommer till plats ca 2-3 timmar (beroende på hur många ni är) innan maten skall serveras och börjar tillreda. Vi serverar och presenterar all mat. Dricka tar ni hand om och serverar denna själva.

Vi gör snyggt i köket efter oss och diskar undan (lägger i diskmaskin om diskmaskin finns).

Att tänka på:

Frigör gärna ytor i kök och se till att diskmaskinen är urplockad. Är det något speciellt vi bör veta vad gäller spis, ugn eller husgeråd så vänligen meddela oss i god tid. Servis ordnar kund vanligtvis med själva, men vid större general_image_pictillställningar kan vi även hjälpa till med detta. Behöver ni extra serveringspersonal så är det något vi kan erbjuda mot extra kostnad.

FAQ

Vanliga frågor kring anlitande av privatkock:

När passar det att anlita Stockholm Matkultur?

Förslagsvis vid kundbesök då du vill bjuda på det lilla extra, bröllop, romantiska middagar, vinprovningar, möhippor, svensexor, firmafester, 50-års festen etc etc. Vi kan även ordna med öl, whisky, cigarr, ost och chokladprovningskvällar.

Varför anlita Stockholm Matkultur?

Till skillnad från traditionell catering så lagar vi all mat på plats för en exklusiv “mästerkock”-upplevelse a la minute.

Vad kostar det?

Priser från 335kr per person för buffé (min. 30 pers) och 10.000kr för en 3-rättersmeny 2-10 personer. Se sidan med menyexempel för mer info.

Betalning?

100% förskottsbetalning.

Lite enklare buffé eller en exklusiv 7-rätters avsmakningsmeny?

Vi anpassar menyn helt och hållet efter kundens budget och specifika önskemål.

Hur fungerar det?

Kontakta oss och berätta vilken typ av tillställning du vill ordna och hur många ni är. Vi kommunicerar kring vilken typ av meny som önskas. Vi gör alla inköp av råvaror och kommer till plats 2-3 timmar innan maten skall serveras och börjar tillreda. När maten är klar att serveras presenterar vi menyn för gästerna. Vill ni även att vi ordnar med passande viner till maten så gör vi gärna det.

Stockholm Matkultur garanterar en “smakupplevelse utöver det vanliga”.

"ANDRA ÄTER FÖR ATT LEVA - JAG LEVER FöR ATT ÄTA"

css.php